Vi hjälper dig!

Vi är en Stockholmsbaserad isoleringsfirma som har många års erfarenhet. Våra anställda är de absolut bästa inom branschen. Vi är ett nytänkande företag som alltid kommer på nya lösningar. För oss finns det inget viktigare än att våra kunder är nöjda med vårt arbete. Vi arbetar gärna tillsammans med dig från början av projektet till slutet.

services_icon1

Isolera tak

Vill du spara pengar på elräkningen varje månad är det en bra idé att tilläggsisolera taket. Att isolera ditt tak kan leda till en minskad energiförbrukning på uppemot 25%. När vi genomför denna typ av isolering besöker vi alltid byggnaden på förhand för att få oss en tydlig bild över projektet.

services_icon1

Isolera krypgrund

När vi isolerar krypgrunder med vår polyuretanisolering leder det både till att temperaturen höjs och att fuktigheten sänks. Det finns med andra ord flera goda skäl till att genomföra denna typ av isolering.

services_icon1.png

Rådgivning

Har du någon fråga om någon av våra isoleringar? Vill du veta ifall det lämpar sig bäst för dig att isolera tak, krypgrund, golv, eller dränering? Då kan du höra av dig till oss för rådgivning! Vi berättar gärna mer om hur vi arbetar samt vad en tilläggsisolering innebär i praktiken. Hur stora eller små dina funderingar än är kan du räkna med att vi i egenskap av experter alltid finns här för att besvara dem.

services_icon1

Automatiskt ROT-avdrag

Våra tjänster ingår under ROT-avdraget där du får ett skatteavdrag på våra tjänster. Detta gäller dock inte material eller transport, utan gäller enbart arbetskostnaden. Oroa dig inte – du behöver själv inte göra något för att få avdraget utan detta dras direkt av från räkningen. Vi gör detta åt dig. ROT-avdraget gäller på upp till 50 000 kronor per år per person.